Addero-dagen 2021

Som et ledd i vår visjon om at Addero tilfører kunder merverdi, har vi gleden av å invitere til en uformell, næringsvennlig samling hvor målsettingen er å skape en arena for vekst og utvikling. På Addero-dagen 2021 vil Solfrid Flateby holde foredrag om «Godt lederskap post corona».

Dato, tidspunkt og påmeldingsfrist

Dato: Tirsdag, 12. oktober, 2021
Klokkeslett: Kl. 16:00-19:00
Påmeldingsfrist: 01/10-21

Om eventet

Her er det «førstemann til mølla» med en begrensning på 60 personer. Arrangementet er gratis og finner sted i Øraveien 2 hos Addero i Hydrogenfabrikken. Det vil bli servert fingermat og drikke, samt kake og kaffe i pauser.

Tema og foredrag:

«Godt lederskap post corona» ved Solfrid Flateby.

 • Et inspirerende og konkret foredrag om tillitsbasert ledelse, prestasjoner, arbeidsmiljø og lederkommunikasjon i den nye arbeidshverdagen, basert på forskning og krydret med personlige historier, eksempler og erfaring. Solfrid Flateby kommer til å svare på spørsmål som:

  «Hva er tillitsbasert ledelse, og hva når tilliten ikke gir resultater?»
  «Hva ønsker medarbeidere fremover?»
  «Hva er godt lederskap i dag vs få år siden?»
  «Hva skaper gode arbeidsmiljø, og hvordan gjør man dette?»
 • Om Solfrid Flateby:
  Solfrid Flateby (48) er en av Norges mest populære foredragsholdere. Hun har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MIINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år.

  Solfrid ble kåret til Norges beste kvinnelige foredragsholder av Talerlisten.no i 2018 og 2019.
  Les mer på http://www.solfridflateby.no.
 • Leder av Fredrikstad Næringsforening, Kjell Arne Græsdal, innleder.
 • Dag Solheim er kveldens konferansier og Harry «Foto» Johansson dokumenterer arrangementet.

Påmelding

 • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Se noen av våre tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Se noen av våre tjenester innen regnskap