Support via fjernhjelp

Som Premium Partner og forhandler av PowerOffice Go tilbyr vi supportavtale for våre kunder. Tjenesten inngår som en del av vår avtale når du har lisens på PowerOffice Go via Addero AS.

Kontakt oss

Les mer om Addero’s partnerskap med PowerOffice Go her.

Ved behov kan du laste ned TeamViewer og lese opp din ID for oss når vi har dialog. Vi får da tilgang til din skjerm og kan fjernstyre med support på beste måte. Dette er en sikker løsning hvor du gir oss en engangstilgang til din maskin.

Last ned programvare:

TeamViewer Windows TeamViewer Mac

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Tjenester innen regnskap