Rapportering

Hva er din erfaring med rapporter? Får du noe ut av de? Er de oppdaterte med relevant informasjon eller inneholder de gammel utdatert historie?

Kontakt oss

Å ha oppdaterte og riktige regnskapsrapporter er alfa og omega for enhver virksomhet som benytter regnskapet som et aktivt styringsverktøy.

I våre valg av økonomisystem vil du holde oversikt med en rekke rapporter som saldobalanse, omsetningsoppgave og resultat.

Rapportene er interaktive og kan spores ned til transaksjoner, avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.

Fordeler:

  • Enkle og intuitive rapporter skaper forståelse.
  • Interaktive rapporter med data helt ned til bilagsnivå.
  • Alle rapporter er oppdatert i sanntid med oppdatert informasjon.

Vi rapporterer i tråd med hva som er avtalt i vår oppdragsavtale, og ellers er vår målsetning at du som kunde har tilgang til systemets rapporter som er løpende oppdatert, og som du kan styre virksomheten etter.

Rapporter fra våre systemer måler både mot budsjett, fjorårstall og prognose, avhengig av forutsetninger.

Rapporteringen skal bidra til at du som kunde opplever økt verdi ved å benytte Addero som foretrukket samarbeidspartner på regnskap og rådgivning!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Tjenester innen regnskap