Bedriftsintern opplæring og kurs

Er du ute etter en autorisert regnskapsfører med god innsikt innen regnskap, skatt og merverdiavgift, årsoppgjør mv.? Og som kan utarbeide og gjennomføre bedriftsinterne kurs med opplæring på ulike områder? Addero kan bistå!

Kontakt oss

Vi bidrar med å avdekke og definere behov, som vi da legger til grunn for en pris i henhold til avtale. Opplæringen finner gjerne sted hos kunden, og skreddersys etter deres behov. Addero står for selve gjennomføringen av opplæringen/kurset, og kunden kan evt. organisere servering og lignende.

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Tjenester innen regnskap