Visjon

Vår ambisjon er å fremstå og vokse som en attraktiv og foretrukket samarbeidspartner for næringslivet i Fredrikstad og være en utfordrer til etablerte aktører i bransjen. 

Vi skal tiltrekke oss kunder og ansatte og ha en sunn vekst med mennesker i fokus, i en digital tidsalder hvor relasjoner og det å skape merverdi for våre kunder er en uttrykt målsetning til enhver tid!

Hvem er vi?

Addero AS er et autorisert regnskapsførerselskap med kontor i Hydrogen-fabrikken ved Gamlebyen i Fredrikstad. Vi har også kunder i Moss, Sarpsborg, Halden og Oslo. 

Våre tjenester innen regnskap og rådgivning utføres relasjons- og verdibasert – med fokus på å være en sparringspartner for kunder i SMB-segmentet.

Vi har vår bevilling fra Finanstilsynet, er medlem av Regnskap Norge, og er underlagt strenge bransjekrav og kontroll, som skal sikre trygghet og kvalitet for våre kunder.

En gjennomarbeidet oppdragsavtale utarbeides og inngås alltid med kunde, hvor partenes plikter og rettigheter defineres og avtales.

Kundens behov analyseres og ivaretas på best mulig måte, primært ved bruk av nettbaserte løsninger med tilgang på alle plattformer (PC, nettbrett og mobil), som gir grunnlag for effektiv arbeidsdeling, digital hverdag, god oversikt over løpende utvikling og med iverksetting av nødvendige tiltak, helst i forkant – vi skal være på «alerten»!

Torfinn Lundblad – daglig leder, styreleder og eier – har over 30 års bred og relevant erfaring fra bransjen som

  • skatterevisor ved Østfold fylkesskattekontor i Skatteetaten fra 1986 til 1994,
  • registrert revisor med eget revisjonsfirma fra 1995 til 2008
  • autorisert regnskapsfører fra 2007 med variert praksis, bl.a som daglig leder i regnskapsbyrå.
  • fagkonsulent og fagansvarlig seniorkonsulent i Visma som programleverandør, med ansvar for utvikling, support, kurs for kunder innen Total-porteføljen med hovedvekt på Visma Total Årsoppgjør fra 2013 til 2019.
  • Klikk her for å lese artikkel i Fredrikstad Blad om etableringen av Addero AS.

Oddvar Høyum – faglig leder og rådgiver, bred og relevant erfaring fra bransjen som

  • autorisert regnskapsfører fra 2006
  • jobbet for ABC Regnskap og Accountor Fredrikstad (tidl. Axepta Regnskap AS)
  • teamleder i mange år
  • daglig leder i Accountor Fredrikstad fra 01.12.17 til 31.01.19. 

Skriv til oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Artikkel fra Fredrikstad blad 12.12.18

Addero artikkel

Klikk på bildet for å laste ned artikkelen som PDF.