Addero AS har blitt Premium Partner for PowerOffice Go - Addero AS

Addero AS har blitt Premium Partner for PowerOffice Go

Vi i Addero AS vil komme med den gledelige nyheten om at vi nå har blitt Premium Partner for PowerOffice Go, som én av ti på landsbasis blant 629 stk regnskapsbyråer som er partnere på landsbasis. Vi er også den eneste med status Premium Partner i Østfold!

Krav til Premium Partnere hos PowerOffice Go

Under ser du PowerOffice Go sine krav til deres partnere, og dette er krav som Addero AS oppfyller. De vanlige partnerkravene gjelder med tillegg av at:

 1. En Premium Partner må ha minst 100 aktive klienter.
 2. PowerOffice Go må brukes som det foretrukne systemet.
 3. Som Premium Partner må du markedsføre PowerOffice Go på din nettside, internt i bedrifter, på vinduer o.l.
 4. Du må ha kunder på alle moduler.
 5. Du må kunne tilby support til eksterne kunder.
 6. Det må gjennomføres onlinekurs for alle hos Premium Partner som jobber i PowerOffice Go.

Under ser du PowerOffice sin Addero-omtale på deres nettside.

Om PowerOffice Go

Det er store bedriftsfordeler ved å gjøre alt det økonomisk/administrative på én teknologisk plattform istedenfor med mange ulike systemer. Det sparer tid, du får større kontroll, og gir deg et realistisk bilde på hvordan det går i bedriften til enhver tid.

Med PowerOffice Go får du via Addero et komplett skybasert system for:

 • Regnskap.
 • Faktura.
 • Avdeling og prosjekt.
 • Timeregistrering.
 • Lønn.
 • Reiseregninger.
 • Ferie og fravær.

Aktuelle moduler velges etter behov. PowerOffice Go sitt åpne API gir mulighet til å velge mellom hele 360 integrasjoner skreddersydd etter kundens behov innen ulike områder. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse!

Endelig står vi overfor et komplett regnskapssystem som gjør regnskapet hyperaktuelt for deg som kunde av et byrå! Regnskapet er blitt interessant lesning og forteller deg om «rikets tilstand» på daglig basis via dashboard som møter deg når du logger inn.

Vi kjører gjerne en demonstrasjon for deg i vårt «regnskapsstudio» i Hydrogenfabrikken, Fredrikstad. ADDERO leverer en RELASJON – gjennom våre verdier og holdninger, kompetanse og erfaring – som sparringspartner og rådgiver. Vi ivaretar din bedrifts krav til regnskap, lønn, rapportering etc..

Les og se mer om hvordan PowerOffice Go fungerer her.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Addero AS bistår små og mellomstore bedrifter som er ute etter resultatforbedringer, forenklinger og vekst. Da er det viktig med et solid ført regnskap, og det kan vi hjelpe deg med. Vi ivaretar og analyserer ditt behov på best mulig måte, og har fokus på å være en god sparringspartner.

Vi benytter oss av digitale og skybaserte verktøy, så vi har ingen begrensninger på hvor du sitter i landet. Vi har bevilling fra Finanstilsynet, er medlem av Regnskap Norge og er underlagt strenge bransjekrav og kontroll. Dette sikrer trygghet og kvalitet for deg som kunde.

Vurderer du å engasjere et eksternt regnskapsbyrå? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! Fortell oss om dine behov og ønsker, så finner vi en løsning sammen. Kontakt oss her.