Økonomisk rådgivning og analyse

Har du en klar oppfatning av utviklingen for din virksomhet?

Kontakt oss

Som regnskapsfører får vi inngående kjennskap til driften og forstår hvordan virksomheten din drives. På grunnlag av faktiske regnskapstall og utviklingen av disse, ønsker vi å bistå med definering av relevante nøkkeltall og analyse av «rikets tilstand», status, retning og utvikling.

Vår bistand på området tar utgangspunkt i definerte strategiske mål og nøkkeltall for virksomheten. Så langt det er mulig vil vi angi tiltak som bør vurderes iverksatt for å nå definerte KPI’er eller nøkkeltall.

Med Addero som regnskapsfører får du et økt engasjement for virksomhetens ve og vel!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Tjenester innen regnskap