Selskapsetablering og -avvikling

Er du i en oppstartsfase eller planlegger oppstart av virksomhet? Trenger du bistand med å komme i gang?

Kontakt oss

Ved oppstart av ny virksomhet er det avgjørende at du får en vellykket prosess fra dag én – blant annet ved at du definerer om du skal drive virksomheten i form av enkeltpersonforetak (EPF / ENK) eller som et aksjeselskap. Det kan være skatte- og selskapsrettslige forhold av betydning som bør undersøkes nærmere.

Vi har kompetansen og erfaringen til å kunne bistå deg allerede fra før oppstarten av virksomheten, da med drøfting av ulike forhold som har betydning for deg og din virksomhet som f.eks. skatt.

Addero kan også bistå med skattefri omdannelse fra ENK / EPF eller ANS / DA til aksjeselskap. Vær da oppmerksom på at fristen for stiftelse av et AS med melding og påkrevd dokumentasjon til Foretaksregisteret er innen 1. juli hvert år. Den skattefrie omdannelsen trer da i kraft med virkning fra 1. januar samme år.

Vi ser ofte at en omdannelse både er lønnsomt og ønskelig med henblikk på skatt, rettigheter og risiko.

Dersom du trenger bistand i forbindelse med avvikling av din virksomhet, vil vi også kunne bistå med alt fra protokoller og meldinger til Foretaksregisteret, samt utarbeidelse av avviklingsoppgjør med forhåndsfastsetting av selskapets skatteoppgjør.

En vellykket start samt etablering av en varig god avtale med et autorisert regnskapsførerselskap kan være avgjørende for din virksomhet. Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Alle våre rådgivningstjenester