Forretningsutvikling

Hvilke utfordringer er de største for din virksomhet, og hvilke mål skal oppnås på kort og lang sikt? Har virksomheten din en langsiktig strategi?

Kontakt oss

Addero ønsker å bidra med en lønnsom utvikling for våre kunder med løpende rådgivning, som både ivaretar og faktisk viser en sunn og god forretningsutvikling med økt lønnsomhet.

Ved å bruke Addero som regnskapsfører, kan du være sikker på at vi har løpende fokus på avtalte og definerte nøkkeltall, og at vi overvåker og rapporterer utviklingen av disse.

Som en del av den fastpris som avtales på oppdraget vil våre tjenester inkludere forretningsutvikling inkludert i oppdragsavtalen og prisen som avtales.

Utover dette, så kan det avtales en konkret og fullstendig identifisering av kritiske faktorer som hindrer rett utvikling, med god oppfølging for at definerte mål skal oppnås.

Det skal være lønnsomt å være kunde av Addero!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Alle våre rådgivningstjenester