Hvilke utfordringer er de største for din virksomhet?

Hvilke mål skal oppnås på kort og lang sikt?

Hva er den langsiktige strategien for virksomheten?

Vi ønsker å bidra med en lønnsom utvikling for våre kunder gjennom løpende rådgivning som ivaretar og faktisk viser en sunn og god forretningsutvikling med økt lønnsomhet.

En avtale med Addero som regnskapsfører innebærer at vi løpende har fokus på avtalte / definerte nøkkeltall, overvåker og rapporterer utviklingen av disse.

Som en del av den fastpris som avtales på oppdraget vil våre tjenester inkludere forretningsutvikling inkludert i oppdragsavtalen og prisen som avtales.

Utover dette kan avtales en konkret og fullstendig identifisering av kritiske faktorer som hindrer rett utvikling med oppfølging for at definerte mål skal  oppnås.

Det skal være lønnsomt å være kunde av Addero!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Se noen av våre tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Se noen av våre tjenester innen regnskap