Regnskapsføring

Sammen bruker vi regnskapet til å utvikle din virksomhet for å hente ut maksimalt av potensialet og oppnå økt lønnsomhet!

Kontakt oss

Vår basistjeneste består i regnskapsføring fra A til Å – basert på fremtidens nettbaserte løsninger – de mest brukervennlige og som scorer best blant regnskapsførere!

PowerOffice Go og Tripletex er blant systemer i tet, og vi har partneravtale med begge disse systemene. I tillegg bistår vi også kunder som benytter Visma eAccounting. En hensiktsmessig arbeidsdeling avtales for best utnyttelse av kapasitet og kompetanse, både hos kunde og oss som regnskapsfører.

Brukervennlighet og lav terskel for både kunde og regnskapsfører er sentrale stikkord – som gir grunnlag for enkel kommunikasjon mellom oss som samarbeidspartnere med ett felles mål: Å tilføre merverdi for deg som kunde!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Tjenester innen regnskap