Regnskapsføring

Sammen bruker vi regnskapet til å utvikle din virksomhet for å hente ut maksimalt av potensialet og oppnå økt lønnsomhet!

Kontakt oss

Vår basistjeneste består i regnskapsføring fra A til Å – basert på fremtidens nettbaserte løsninger – de mest brukervennlige og som scorer best blant regnskapsførere!

PowerOffice Go og Tripletex er blant systemer i tet, og vi har partneravtale med begge disse systemene. I tillegg bistår vi også kunder som benytter Visma eAccounting. En hensiktsmessig arbeidsdeling avtales for best utnyttelse av kapasitet og kompetanse, både hos kunde og oss som regnskapsfører.

Brukervennlighet og lav terskel for både kunde og regnskapsfører er sentrale stikkord – som gir grunnlag for enkel kommunikasjon mellom oss som samarbeidspartnere med ett felles mål: Å tilføre merverdi for deg som kunde!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Alle våre regnskapstjenester