Skatt og avgift

Er du opptatt av riktig skatt? 

Kontakt oss

Vår kompetanse innen områdene skatt og avgift er opparbeidet gjennom lang tids erfaring, kontinuerlige studier, oppdatering og etterutdanning.

Relatert til skatte- og avgiftsmessige problemstillinger, vil det være fornuftig med en gjennomgang og god belysning av saken i forkant av en beslutning. Skatt kan planlegges!

Vi ønsker å bli benyttet som en sparringspartner, også innen skatt og avgift. Ved behov har vi også gode relasjoner til advokater som er eksperter på området. Vi hjelper deg!

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Tjenester innen regnskap