Styrearbeid

Har du tilstrekkelig og relevant kompetanse i selskapets styre?

Kontakt oss

Vår kompetanse og erfaring som autoriserte regnskapsførere og revisor, dekker også funksjoner innen styrearbeid. En svært viktig lov for vår virksomhet, blant mange andre, er aksjeloven. Vi har derfor god kompetanse på styrearbeid, styrets plikter mv.

Vi kan være styrerådgiver eller leies inn med en funksjon som styresekretær og ivaretar krav til styreprotokoll.

Selv om vi har enkelte styreverv på privat basis, ønsker vi å minimere verv i kunders styrer. Men vi kan allikevel delta i styremøter og bistå som rådgiver, uten at vi har verv med stemmerett med konsekvens for styrets beslutninger.

Kontakt oss

  • Ved å sende inn kontaktskjemaet godtar du at vi lagrer opplysningene for å kunne kommunisere med deg. Vi vil aldri sende deg noen form for reklame eller dele opplysningene med tredjepart. Les mer i vår personvernerklæring.

Rådgivning

Vårt kontinuerlige fokus på rådgivning betyr at du som kunde har trygghet for at du alltid har en sparringspartner på ditt lag. Som din regnskapsfører er vi først på "ballen"!

Vi ønsker å "spille ballen" med deg og bidra til at din virksomhet tar ut sitt potensiale og oppnår lønnsom drift i en effektiv hverdag på vei mot et definert mål - spille deg bedre, rett og slett!

Vår målsetting i Addero er å tilføre din virksomhet merverdi - ditt behov som kunde er alltid vårt fokus!

Tjenester innen rådgivning

Regnskap

Vårt spekter av regnskapsrelaterte tjenester dekker alt som virksomheten ikke har kompetanse og kapasitet til å utføre selv.

Våre systemer er tilrettelagt for arbeidsdeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører.

Som autorisert regnskapsførerselskap ivaretar vi alle krav ihht den til enhver tid gjeldende lovgivning mv på området.

Tjenester innen regnskap