Addero AS inngår samarbeid med Pluss Oss AS

Som et ledd i en naturlig utvikling for Addero AS, har vi gleden av å meddele at vi fra 1. september utvider virksomheten; Addero AS inngår samarbeid og avtale med regnskapsbyrået Pluss Oss AS!

Avtalen innebærer at Pluss Oss AS sin kundeportefølje og ansatte overføres til Addero med virkning fra 1 september.

Pluss Oss-kunder mottar i disse dager informasjon om endringen, og vi ser frem til å videreføre den gode kundebehandlingen ved at samtlige ansatte i Pluss Oss er med videre som en del av Addero-teamet.

Fordelene med samarbeidet og avtalen er mange:

  • Vi blir flere ansatte, totalt 8 medarbeidere, hvorav 4 autoriserte regnskapsførere. Samlet blir vi mindre «sårbare» ved at flere personer kan dra veksler på hverandre – dette gir også større trygghet for våre kunder.
  • Addero sitt fokus på brukervennlig programvare med bruk av det mest moderne verktøy for regnskap/lønn som markedet tilbyr har resultert i status som Premium Partner på PowerOfficeGo, og benytter seg primært av dette økonomisystemet. Dette vil bidra til en enklere hverdag – for alle parter.
  • Et større miljø etableres med hyggelige kolleger fra Pluss Oss gjennom Hans Gunnar, Merethe og Ruth Torild med økt trivsel og faglig stimuli. Pluss Oss-ansatte representerer solid erfaring og relevant kompetanse.
  • Samlet vil vi være representert både i Fredrikstad og Sarpsborg ved at en kontorplass beholdes i Sarpsborg – medfører økt fleksibilitet.

Entusiasmen er stor både hos Pluss Oss og Addero over avtalen – for oss samlet sett gir det en enda bedre hverdag med flere gode medarbeidere.

Underveis i prosessen er partene blitt sikre på at dette er en god «match», og en veldig god løsning for alle – både kunder og ansatte.

Vi ser frem til mange gode kundemøter fremover med presentasjon av gode skreddersydde løsninger i nytt system med fokus på brukervennlighet, effektivitet, økt kontroll og bedre oversikt.

Ved behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med:

– Torfinn Lundblad på 920 95 793 / torfinn@addero.no eller
– Hans Gunnar Thorsen på 402 44 678 / hans@plussoss.no