Addero AS inngår samarbeid med Pluss Oss AS

Som et ledd i en naturlig utvikling for Addero AS, har vi gleden av å meddele at vi fra 1. september utvider virksomheten; Addero AS inngår samarbeid og avtale med regnskapsbyrået Pluss Oss AS!

Avtalen innebærer at Pluss Oss AS sin kundeportefølje og ansatte overføres til Addero med virkning fra 1. september.

Pluss Oss-kunder mottar i disse dager informasjon om endringen, og vi ser frem til å videreføre den gode kundebehandlingen ved at samtlige ansatte i Pluss Oss er med videre som en del av Addero-teamet.

Fordelene med samarbeidet og avtalen er mange:

  • Vi blir flere ansatte, totalt 8 medarbeidere, hvorav 4 autoriserte regnskapsførere. Samlet blir vi mindre «sårbare» ved at flere personer kan dra veksler på hverandre – dette gir også større trygghet for våre kunder.
  • Addero sitt fokus på brukervennlig programvare med bruk av det mest moderne verktøy for regnskap/lønn som markedet tilbyr har resultert i status som Premium Partner på PowerOfficeGo, og benytter seg primært av dette økonomisystemet. Dette vil bidra til en enklere hverdag – for alle parter.
  • Et større miljø etableres med hyggelige kolleger fra Pluss Oss gjennom Hans Gunnar, Merethe og Ruth Torild med økt trivsel og faglig stimuli. Pluss Oss-ansatte representerer solid erfaring og relevant kompetanse.
  • Samlet vil vi være representert både i Fredrikstad og Sarpsborg ved at en kontorplass beholdes i Sarpsborg – medfører økt fleksibilitet.

Entusiasmen er stor både hos Pluss Oss og Addero over avtalen – for oss samlet sett gir det en enda bedre hverdag med flere gode medarbeidere.

Underveis i prosessen er partene blitt sikre på at dette er en god «match», og en veldig god løsning for alle – både kunder og ansatte.

Vi ser frem til mange gode kundemøter fremover med presentasjon av gode skreddersydde løsninger i nytt system med fokus på brukervennlighet, effektivitet, økt kontroll og bedre oversikt.

Ved behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med:

– Torfinn Lundblad på 920 95 793 / torfinn@addero.no eller
– Hans Gunnar Thorsen på 402 44 678 / hans@plussoss.no