Addero har forlenget og økt avtalen med Fredrikstad Fotballklubb - Addero AS

Addero har forlenget og økt avtalen med Fredrikstad Fotballklubb

Foto: Lemos Media.

Addero ser på FFK / Fredrikstad Fotballklubb som en viktig aktør for Fredrikstad og byens attraktivitet, og vi har derfor forlenget og økt avtalen!

Vi i Addero ser det som en lokal forpliktelse å støtte opp under FFK-satsningen da vi mener FFK betyr mye for Fredrikstad!

– «Vi deler klubbens verdier og syn på langsiktighet og kontinuitet, kompetanse og smart jobbing for å etablere seg i toppen, hvor klubben hører hjemme! Vi gleder oss til sesongen og både håper og tror på at FFK tar steget til toppen i norsk fotball – det betyr mye for byens attraktivitet, for innbyggerne og næringslivet!»

– Forteller Torfinn Lundblad (daglig leder, styremedlem og eier) til Anders Østli (salgs- og markedsleder i FFK).

Forlenger og øker avtalen

Anders Østli er veldig fornøyd med at enda en bedrift forlenger samarbeidet og øker samarbeidet. Østli forteller også om de hektiske dagene for å nå målet med tanke på budsjett.

– «Vi har et ambisiøst mål for året. Ikke nødvendigvis med tanke på budsjettet, men med tanke på arbeidsmengden. Vi jobber på for harde livet hver eneste dag, kveld som helg, og satser på å være i mål med alle partnerne innen seriestart.»

– Forteller Anders Østli. 

Les og se mer på FFK / Fredrikstad Fotballklubb sin hjemmeside her.