poweroffice

Gjør deg klar for en ny opplevelse med PowerOffice Go

Med PowerOffice Go får du en enkel og ryddig oversikt over økonomien.

PowerOffice er et komplett skybasert system for regnskap, timeregistrering, faktura, lønn og reiseregninger.

I januar 2020 gjennomførte Regnskap Norge en undersøkelse for å finne ut hvilke regnskapssystemer medlemmene bruker og hvor fornøyd de er med disse systemene. Undersøkelsen ble besvart av omkring 3000 medlemmer, noe som tilsier at grunnlaget for denne undersøkelsen er meget pålitelig.

Resultatet av denne undersøkelsen viser at PowerOffice Go er det systemet medlemmene er mest fornøyd med! De har vært blant de beste regnskapssystemene i denne undersøkelsen siden 2016 – noe som tilsier vært fornøyde brukere.

Mulighet for å betale direkte fra PowerOffice Go

Det er mulighet for å betale direkte fra PowerOffice Go uten å logge inn i nettbanken. Når betalingen er gjennomført vil regnskapet automatisk oppdateres. Les mer om betalingsmuligheter her.

Snakk sammen

Inne i systemet er det mulighet til å chatte med andre regnskapsførere eller brukere av PowerOffice Go. Dette er både en enkel og oversiktlig måte å holde kontakten på. Det er enkelt å finne tilbake til samtaler man allerede har startet. Man kan ta i bruk søkefeltet for å finne den personen man ønsker å komme i kontakt med eller starte en samtale med en ny kontakt. Samtaler med uleste meldinger vil være enkelt å finne. Dersom man har Apple Watch, kan man føre samtalen ved hjelp av diktering, emojier og ferdige fraser under «innstillinger».

Tilgang til Microsoft 365

Millioner av virksomheter er avhengige av Microsoft Office for å kommunisere informasjon, lage dokumenter og så videre. PowerOffice Go er integrert med Microsoft-pakken. Der kan man enkelt opprette og redigere Word-, Excel- og Powerpoint dokumenter direkte i nettleseren. Du kan også sende over dokumenter til signering og konvertere dokumentene til PDF.

Last ned PowerOffice Mobile!

Hold oversikt og skap forståelse med Power Office Mobile. Med PowerOffice Mobile kan man enkelt ha kontroll når man er ute på farten. Mulighetene du får ved å laste ned appen er:

  • Utlegg
  • Timeregistrering
  • Reiseregning
  • Lønnslipp
  • Godkjenning
  • Betaling
  • Dokumentsenter
  • Kontakter
  • Chat

Rask og enkel fakturering

Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet. Dette er en meget effektiv løsning, der du enten kan fakturere løpende, fastpris eller a-konto. Basert på utlegg, førte timer og faktureringsplaner vil du automatisk få forslag til fakturering.

Automatisert lønnshåndtering

Enkel lønnshåndtering der utbetaling og postering av lønn skjer automatisk ved godkjenning av lønn. Her får du en kort innføring i hvordan du skal håndterer lønnskjøring i PowerOffice Go.

Addero hjelper deg gjerne med å komme i gang, bare ta kontakt!