Vi har nådd 300 kunder på PowerOffice!

PowerOffice AS ble etablert i 1998. Siden den gang har selskapet levert brukervennlige økonomisystemer for små og mellomstore bedrifter. Selskapet har vokst til 73 medarbeidere. Addero har i flere år hatt et partnerskap med PowerOffice. Vi er Premium Partner på Go. Dette innebærer at vi har spesielt god kompetanse og erfaring med PowerOffice Go. I tillegg har vi forpliktet oss til å ta ekstra godt i mot nye brukere og support-henvendelser. Vi er stolte over at vi nå har nådd milepælen 300 kunder i PowerOffice Go.

Vi markerte milepælen med en nydelig kake fra PowerOffice.

For oss er det hyggelig å motta følgende uttalelse fra partneransvarlig Kristin Marie Hardeland i PowerOffice:

Vi er stolte av å ha Addero som premium partner! Addero har vært en god samarbeidspartner for oss i PowerOffice helt siden 2019. Vi har hyppig kontakt og god dialog rundt løsninger i Go. Vi opplever at Addero er svært engasjerte for å finne de beste løsningene for kundene sine og er glad for at de utnytter mulighetene som finnes i Go. De tørr å tenke nytt og dette er svært verdifullt for oss i vår videre produktutvikling. Vi gratulerer så mye med 300 kunder i Go og gleder oss til reisen videre!

Det finnes mange moderne, skybaserte og brukervennlige økonomisystemer i markedet. Vi har valgt å spesialisere oss på PowerOffice Go. Du som kunde er godt tjent med at du har en partner som er spesialist på økonomisystemet du benytter, eller vurderer å skifte til. Vi ser også store fordeler av å benytte en programvare utviklet av et norskbasert selskap, og som har vår målgruppe i fokus for løsningen. Spør oss gjerne om hva vi kan tilby for dere hva PowerOffice Go angår, hvilke moduler nettopp deres bedrift kan ha nytte av, og på hvilken måte vi kan bidra til å løse de utfordringene som eventuelt kan oppstå.

Kontakt oss her!