Bildet viser mennesker på badestrand

Vi ønsker deg en riktig god sommer!

Vi har lagt bak oss et godt første halvår. Vi er stolte over at vi har klart å tiltrekke oss flere nye og spennende kunder. Siden vi startet opp vår virksomhet på Hydrogenfabrikken, tett ved kulturperlen Gamlebyen i Fredrikstad, har vi hatt hovedsakelig lokale kunder. Det har vi fremdeles, men våre tjenester kan ytes stedsuavhengig. Vi benytter markedets mest moderne skybaserte verktøy i vår virksomhet, som gir en effektiv og kundevennlig samhandling. Beviset på det ser vi gjennom kundetilveksten første halvår, hvor har vi etablert kunderelasjoner med bedrifter i andre landsdeler. Vi gleder oss over å kunne skape verdier til din bedrift, enten du befinner deg i nærmiljøet eller i andre deler av vårt langstrakte land. Ta kontakt, så setter vi opp et raskt møte med deg.

Husk våre rådgivningstjenester

For mange virksomheter har 2023 så langt vært preget av usikkerhet grunnet høy rente og prisstigning. Det kan gi likviditetsmessige utfordringer for en del bedrifter. Under slike forhold blir det ekstra viktig med gode prognoser, kostnadsstyring og fokus på kontantstrømmer. Som statsautoriserte regnskapsførere behersker vi ikke bare regnskapsføring, men kan også være en rådgiver du kan benytte til å identifisere og gjennomføre viktige forbedringer som vil gi positiv effekt på kort og lang sikt på din likviditet og lønnsomhet. Vårt team har erfaring fra svært mange ulike virksomheter og bransjer. Denne innsikten kan være nyttig også for din virksomhet.

Vi forsterker teamet vårt!

Det er spesielt hyggelig å ønske Espen Elvestad og Hanne Marie Komperød velkommen til oss. Begge er statsautoriserte regnskapsførere med lang og relevant erfaring.

Espen starter 15. august og Hanne Marie 1. september. Vi har nå økt kapasitet, som vi ser fram til å tilby kunder som ønsker et forretningssamarbeid basert på en tett relasjon med fokus på å skape merverdier.

Ny milepæl på PowerOffice

Vi kan ellers melde om at vi har nådd en ny milepæl med vårt samarbeid med PowerOffice. Les mer her.

Nå er sommerferien like om hjørnet for mange av oss (noen har allerede startet). Vi håper dere alle bruker ferieukene til avkobling enten det er i seilbåt, på stranda, på hytta eller rett og slett hjemme med en god bok og noe forfriskende i glasset. Vi benytter anledningen til å ønske alle våre kunder, kontakter og forretningsforbindelser en riktig god sommer!

Hilsen oss i Addero.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *