Addero-dagen 2021 – Godt lederskap post Corona

I overkant av 40 personer deltok den 12. oktober 2021 på Addero-dagen, som denne gang også kunne omtales som en lederkonferanse. Det var gratis for alle påmeldte fra kl. 16.00 til 19.00 en tirsdag ettermiddag/kveld.

Til velkomst før kl. 16.00 var Brandstorp Gårdsbutikk på plass, og serverte kortreiste pølser fra Gyllensten i Sarpsborg med tilhørende økologisk drikke fra Dyre Gård.

Praten gikk lett og godstemningen var satt idet daglig leder, Torfinn Lundblad, i Addero ønsket velkommen og overlot ordet til dagens erfarne og allestedsnærværende konferansier, Dag Solheim.

Tema for Addero-dagen 2021 var «Godt lederskap post corona», og leder i Fredrikstad Næringsforening, Kjell Arne Græsdal, innledet med basis i tillitsbasert ledelse. Les videre under.

Vigdis Austrheim entret deretter scenen og foreleste med stort engasjement for en lydhør forsamling. Vigdis har svært relevant kompetanse, lang erfaring som leder i store virksomheter og er en ettertraktet foreleser med et stort hjerte for ledelse. Hun ble i 2020 nominert til årets foredragsholder blant Talerlistens 600 foredragsholdere. Se hennes nettside: https://www.vigdisaustrheim.no/.

Her var det mye relevant å ta med seg ut i hverdagen for lederne som representerte våre kunder og forretningsforbindelser.

Oppsummert kan refereres til de 5 punktene som Vigdis utdypet på en engasjerende måte;

  1. Se hver enkelt
  2. Still flere spørsmål og evaluLÆR
  3. Tilfør energi og forsterk tilhørighet
  4. Involver, kommuniser og LYTT
  5. Balanse = fart

Retenk, test og evalulær i lederrollen post corona!

Tillitsbasert og verdibasert ledelse dannet undertonen gjennom samlingen – som ledere preger vi våre virksomheter på så mange måter, og det opplevdes som svært nyttig å lytte til Vigdis samtidig som man kunne overføre fokuset til våre egne virksomheter og medarbeidere

Vigdis var forøvrig en glimrende erstatning for Solfrid Flateby som opprinnelig var booket, men dessverre var «coronafast» i Spania.

Ettersom Addero nylig fikk status som Premium-partner på PowerOfficeGo, som er vårt prefererte økonomisystem for våre kunder, hadde PowerOffice AS invitert seg selv for å bringe en hilsen – representert ved partneransvarlig Torfinn Sollund og Kristin Hardeland. Det vanket gode ord til Addero for den reisen vi er på, de grep vi har tatt underveis, og for at vi har hatt en svært god utvikling på kort tid. Det gir inspirasjon til fortsatt å jobbe hardt og målbevisst på vegne av våre kunder – hver dag – for oss i Addero.

Til de av oss som likte dagens marsipankake – takk PowerOffice for den!

Tradisjonen tro ble det også overrakt en gave på 5000,- fra Addero til et veldedig formål. Denne gang var det FFK’s gatelag representert ved trener Lars Petter «Biffen» Hansen som hadde glede av å motta gaven.

Addero-kunde Qwerty AS var tilstede og filmet i tillegg til at Harry «Foto» Johansson foreviget arrangementet gjennom bilder.

Filmen over har du kanskje allerede sett? Bilder finner du nedenfor under teksten!

Som arrangør vil vi betegne arrangementet som svært vellykket og vi gleder oss over å kunne bidra til å skape merverdier for våre kunder og nettverk.

Addero er utledet av det engelske uttrykket «add value» – å tilføre merverdi – og nettopp derfor har vi Addero-dagen som en markering på at dette er en del av vårt DNA.

På daglig basis anstrenger vi i Addero oss for å tilføre merverdi i vår samhandling med våre kunder – det gir gode relasjoner som igjen bygger tillit – som er en forutsetning for at våre kunder også bruker oss som sin sparringspartner.

«Addero – leverer en relasjon – gjennom våre verdier, holdninger, kompetanse og erfaring – tilfører vi merverdi til våre kunder!»

Se bilder fra Addero-dagen 2021 under: