Addero-dagen 2020

Oppsummering av Addero-dagen 2020

I år ble Addero-dagen arrangert 24. september i våre lokaler i Hydrogenfabrikken, Fredrikstad Innovasjonspark. Arrangementet er rettet primært mot kunder og bedrifter for øvrig som ønsker å skape en felles arena for vekst og utvikling. Vi i Addero bidrar med å skape et viktig samlingspunkt for bedrifter i Fredrikstad og omegn hvor kompetansedeling og merverdi for våre kunder er agenda.

Regionsjef Kenneth Angeland og rekrutteringsrådgiver Florije Bergene fra Personalhuset Østfold AS hadde et lærerikt innlegg om rekruttering, når man skal starte rekrutteringsprosessen og oppnå et godt resultat.

I tillegg inneholdt arrangementet interessante foredrag ved kunde Bright Performance AS, hvor seniorrådgiver Tor Ivar Pettersen satte fokus på ledelse i krevende tider med omstilling. Samarbeidspartner Drivhuset Østfold AS representert ved daglig leder Sigvart Andersen. Forretningsutvikler Bjørn Nyhus redegjorde om gründervirksomhet og investeringsmuligheter, med målsetting om at arbeidet skal resultere i nye virksomheter og arbeidsplasser i Nedre Glomma-regionen.

I anledning Addero-dagen hadde vi gleden av å overrekke en gavesjekk fra Addero på kr.5 000 til Stiftelsen Global Aid sitt veldedige arbeid i India, representert ved kunde byggmester Håkon Olsen og hans ektefelle Jeanette Olsen – hardtarbeidende ekte ildsjeler!

Svært god tapas og marsipankake fra Viuno satte en ekstra spiss på arrangementet, som ble loset trygt i havn av “allestedsnærværende” Dag Solheim.

Vi takker for tilliten til både deltakere og bidragsytere – vi gleder oss til flere nye år med Addero-dagen!

Addero-dagen 2020